sábado, 12 de abril de 2008

EXPO DE ROVIRA

Francesc Rovira, pintor e historietista, abre su exposición …més papers pintats

El día 15 de abril se inaugura la muestra de acuarelas y dibujos de este autor, a las 19:00 horas, en la Sala Rovira sita en Rambla de Catalunya, 62, en Barcelona. Se trata de una selección de trabajos de este autor de los últimos dos años, ilustraciones para revistas, publicitarias, para libros, pinturas… y también algunas muestras de sus trabajos en el ámbito de la historieta infantil para publicaciones como Cavall Fort o Pequeño País.

El texto de presentación en catalán reza así:

“Només cal aturar-se un instant davant dels seus dibuixos per submergir-se en les seves vinyetes, perdre’s en el domini precís del seu traç, descendir per línies, plomes i aquarel·les, embolicar-se en les seves històries mínimes i deixar-se seduir, inevitablement, per aquest dibuixant que atrapa, commou i arrenca somriures. En Francesc sorprèn pel seu estil net i valent, amb abundància de blancs i desproveït conscientment d’excessos, on sempre menys és més.

L’exposició …més papers pintats recull una mostra de treballs dels últims dos anys de l’artista, amb il·lustracions de revistes, publicitat i llibres. Però probablement és darrera del seus “locos bajitos”, on endevinem els 25 anys de treball, de papers arrugats i oblidats damunt la taula, per ara poder topar-nos amb un munt d’enginy, de creativitat, de rebel·lia, i de molta, moltíssima tendresa.”

Molt d’en Francesc.

Mercè Donisa

Horario: Lunes a sábado: 10,30 h - 14 h / 17 h - 20,30 h. Cerrado domingos y festivos
Del 15 abril – 17 maig 2008
SALA ROVIRA, Rambla de Catalunya, 62. Tel. 93 215 20 92 – 08007 Barcelona

La imagen que encabeza esta noticia es la de portada de la muestra, titulada “què hi dius tú?”.

Informó: el autor.

No hay comentarios: